Felhasználó Belépés | Regisztráció Fodrászoknak Belépés | Regisztráció

Van Gogh, Warhol, Lichtenstein: hajra festett Sikoly és Marilyn Monroe

Híres festők emblematikus alkotásait festi hajakra egy kansasi fodrász, bizonyos Ursula Goff. Úgy egy éve már mi is bemutattuk, milyen az, amikor Monet tavirózsáinak kékje pompázik a hajon, most pedig az idei kollekcióból szemezgetünk: Van Gogh, Roy Licthenstein, a pop art fenegyereke és Warhol terítéken. Akarom mondani, hajon.

"Akkor jutott eszembe, hogy elkészítem ezeket a festéseket - mesélt Ursula a szevedélyéről, - amikor egy vendégem haját mostam. A Csillagos éj színeit festettem fel neki, és elgondolkoztam, amíg a festéket kevertem, vajon milyen lenne, ha...

Trendi kiegészítők 2017 tavaszára/nyarára

A nagy divathetek és hajas show-k tanúsága szerint az idei hajas kiegészítők a környezettudatosság jegyében alakulnak: csupa újragondolt, újrahasznosított, re-tervezett csilli-villi csoda mutat trendin a hajadban.

New York Fashion Week - ilyenek a tavaszi trendek

A New York Fashion Week az év talán legjobban várt és leginkább trendformáló eseménye a divatvilágban - nemcsak az outfit, de a hajviselet terén is. Nézzük, ott hogyan diktálták idén februárban a divatot!

Hogyan alakul a férfi hajtrend - mi megy, mi marad?

Milyen újításokra lehet számítani a férfi hajdivatban 2017-ben? Várhatóak-e látványos, nagy változások? Mi az, ami megy, és mi az, ami marad, s amit egy jó vágással, különböző finish technikákkal és némi kreativitással könnyen trendivé formázhatunk?

Hajunk a legfeltűnőbb fashion kiegészítőnk

A Schwarzkopf Professional csapata egyöntetűen választotta meg Nagy Vivien fashion bloggert (Fifty Pairs Of Shoes) a professzionális hajfestékeket, hajápoló és styling termékeket lefedő #BlondMe idei arcának. Vivien nemrégiben a BlondMe hamburgi "évnyitójáról” is jelen volt, ahol a világ 30 nemzetközi divatbloggerével dolgozhatott együtt modellként.

Legyél te is szőke!

A 2017-es frizuradivat meghatározó színe idén is a szőke lesz. A szőke lehet meleg és csillogó, édes mint a méz, dús, akár a karamell, vagy hideg mint a gleccser, szikrázó ezüst, vagy nemes platina. Mindenkinek van szőke hajszíne, ami jól áll neki.