Kiengedett hajhoz

Nem igényel különösebb mesterfogásokat, sok macera sincs vele, mégis egyedivé és különlegessé teszi a külsőd. Igazítsd az öltözékedhez vagy a stílusodhoz, és egy mozduattal trendbe kerülsz.

 

Kontyold elegánsra

Akár egy valódi hercegnő, úgy csilloghatsz strasszos vagy drágaköves fejdíszeidben - és még csak esküvő sem kell hozzá. 2017-ben minél királynőibb a megjelenésed, annál inkább trendben vagy. Ne gondolkodj, kontyolj!

Ne félj a színektől - Pin up-ra fel!

Legyen akár selyem, akár kötött, akár kék, akár piros, a pin up-hoz biztosan passzolni fog. Egy vastagabb, fejtetőn vagy oldalt megkötött hajpántot könnyen a saját stílusodra szabhatsz, csak a színét és a mintáját válaszd meg hozzád illőn. Lehet pöttsös is, idézheti az ötvenes-hatvanas éveket, attól még 21. századi maradsz.

Csak egy kis fonás

Ez már egy kis technikai tudást igényel, de könnyedén elsajátíthatja bárki. És még csak hosszú haj sem kell feltétlenül hozzá. Lehet egyszerű kis vékony fonat, körbe a fejeden, amolyan indiánosan. Lehet vastag parketta, már-már tiaraként, vagy akár egy elegáns kontyfonat. Hajas hajráfjaidnak csak a kreativitásod szabhat határt.

 

Kötött csodák

Nekem ez a személyes kedvencem, egészen stílusossá válik tőle a ruhakupacokba burkolt tél. Az idei divatszínek: a bordó, a mélyzöld, a sötétkék és a krémszín.

További hajpántőrületekről a Szabó Imre Hair&Beauty szalon honlapján olvashattok!

 

Amennyiben nemcsak olvasnál a legújabb hajtrendekről, hanem nagyon kedvező áron meg is vásárolnád a legjobb professzionális hajápoló termékeket, úgy várunk a HelloBella Webáruházban!