Frufru

A frufru a sapka alatt lelapul és bezsírosodik. Ha el akarod kerülni ezt a kellemetlen kinézetet, akkor egyszerűen ne húzd a frufrudra. Így sokkal lezserebben fog állni.

Hullámos haj

A legegyszerűbb és legnépszerűbb sapkás fizura a hullámos haj. Ha ezt egy elegáns sapkával kombinálod, akkor biztos, hogy hibátlan és hatásos lesz a megjelenésed. Ennek elérése érdekében egy hajsütővassal göndörítsd be a tincseidet, ha kíméletesebb módszereknél maradunk, akkor hajcsavarókkal vagy fonással is ugyanolyan remek hatást érhetsz el. Ha még egy kis hajfixálóval is megspékeled, akkor a sapka levétele után is életben marad a frizurád, csak borzold össze az ujjaiddal.

Lófarok

Mivel idén az alacsonyan, egészen a nyaknál megkötött lófarok a divat, ideális sapkával kombinálva is. Ha nem szeretnél úgy festeni, mint egy 10 éves kisfiú, akkor elöl válassz le néhány tincset, és máris bájos megjelenést kölcsönöz. Ha hosszú a hajad, akkor ne maradj a sima lófaroknál, próbálj ki kreatív megoldásokat is.

Fonatok

A hajfonás sosem megy ki a divatból, számtalan technikával és formában elkészíthető, mindig megújítható hajviselet. Ráadásul akkor is jól mutat, ha levetted a sapkád, mivel megakadályozza, hogy kócolódjon a hajad. Ha mégis megtörténne, nem probléma, mivel divatos a kócos, bohókás haj. Viszont akkor jobb, ha eleve a laza fonatoknál maradsz, így megmarad az összhang. A klasszikus francia fonást mindenki ismeri, de próbálj ki más technikákat is, hidd el, nem sokkal bonyolultabbak, és nagyon jól mutatnak. Kombinálhatsz egyszerre többfélét, nem marad el a hatása.

Fejpánt

A sapka mellett meg kell említenünk a fejpántot is, mivel ha nem olyan borongós az idő, elég csak a füleinket takarni. Nem mellesleg nagyon csinos darabokat lehet kapni. Ellenben a sapkával, feltűzheted a hajadat a fejtetődre. Jöhetnek a kontyok, magas copfok.

Amennyiben nemcsak olvasnál a legújabb hajtrendekről, hanem nagyon kedvező áron meg is vásárolnád a legjobb professzionális hajápoló termékeket, úgy várunk a HelloBella Webáruházban!