Zselével szereted a pasid haját, mint Guttenberg, vagy hosszan és lazán, mint Johnny Depp, esetleg tüsi röviden, mint George Clooney? Szerintünk mindegyik menő. De csak addig, amíg a hajvágás rendezettnek tűnik, és jól illeszkedik az adott férfi személyiségéhez is. Nem tudja, mi állní jól párjának? Íme néhány igazán klassz megoldás - ahogyan a sztárok szeretik, és a kivitelezéshez a tökéletes terméket, kihagyhatatlan ajánlatunkban a HelloBella Webáruházban meg is vásárolhatja MOST (Ide kattintva) vagy a cikk elolvasása után.

Jake Gyllenhaal

Bármit is csinál, szemeit nem szabad elrejtenie! Jake Gyllenhaal hajvágása fokozatos, és haja egy kis wax segítségével oldalra van fésülve. A füle körül hajvágó géppel rövidítették meg a hajat.

Jim Carrey

A komikus Jim Carrey nem éppen szokta komolyan venni a dolgokat. Különösen nem önmagával kapcsolatban. Ezért van mersze kipróbálni ezt a lépcsőzetes bubifrizurát oldalsó választékkal. Merész és trendi is.

Justin Timberlake

Justin Timberlake felfelé zselézett rövid haja és gondozott borotvája tökéletesen összeillik. Hajviselete a természetes hullámokkal bíró férfiak tökéletes választása.

George Clooney

Ön aztán divatos, Mr Clooney! A nagyon rövid, meredeken fokozatosra vágott haj igazán jól áll az őszülő halántéknak.

Amennyiben valamelyik stílus megtetszett Önnek, ne habozzon, látogasson el a HelloBella Webáruházba, ahol kihagyhatatlan ajánlataink segítségével tudja megvásárolni a szükséges hajformázó terméket. Csak egy néhány kattintás és a futár már viszi is a vágyott terméket a megadott címre.