Mit jelent számodra a BlondMe nagyköveti pozíciója?

Hihetetlenül megtisztelő számomra, hogy idén én lehetek a BlondMe magyarországi nagykövete. Lassan 10 éve festem a hajam, és folyamatosan kutatom, hogy mi áll nekem a legjobban, illetve hogy hogyan tudom megőrizni a hajam egészségét. Mondanom sem kell, hogy ez egy rendkívül bonyolult szakma, és nagyon izgalmas számomra, hogy most profi körülmények között ismerkedhetem meg vele.

BlondMe nagykövetként mi a missziód?

Szeretném minél mélyebben elsajátítani a hajápolás fortélyait, és szuper tartalmakat készíteni, hogy a követőim is részesei lehessenek az élményeknek. Mindemellett szeretném egy kicsit kimozdítani őket a komfortzónájukból és inspirálni őket arra, hogy merjenek kipróbálni új dolgokat!

Mi tetszik a legjobban az új BlondMe termékcsaládban?

Mindenekelőtt az, hogy csodálatos színt és textúrát varázsol a hajamnak úgy, hogy közben nem roncsolja a szerkezetét az új Advenced Bonding Systemnek köszönhetően. A termékek együtt is használhatók, a szőke minden árnyalata elérhető, a lehetőségek tárháza végtelen. Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező egy évben sokféle szőke hajszínem lesz.

Hogy tetszik az új hajszíned?

Merész lépés volt, de én általában gondolkodás nélkül élek az ilyen lehetőségekkel, mert ha a magaménak érzek valamit, akkor az tökéletes önbizalmat ad számomra. Alig várom már, hogy tovább kreatívkodhassunk, és más árnyalatokat is kipróbálhassak!

Volt már hasonlóan nagy frizuraváltásod?

Egyszer a szőke hajam alsó 5 centiméterét festették sötétbarnára, mert nagyon tetszett Drew Barrymore akkori haja, de ez is már vagy öt éve volt. Nyáron rendszerint próbálok valami vad színt adni a hajamnak, de azok csak amolyan fesztiválőrületet követő fellángolások.

Hajad mindig gyönyörű fényes, egészséges, így adott a kérdés: mennyire tartod fontosnak az otthoni hajápolást?

Rendkívül fontos, hogy otthon is rendszeresen és a megfelelő termékekkel ápoljuk a hajunkat. A legfőbb szerintem az, hogy mindig a hajtípusunknak megfelelő termékeket használjunk. Ebben fodrászunk tud szakszerű megoldást nyújtani és professzionális termékeket ajánlani. Ne féljünk kikérni véleményét.

Mi a te hajápolási rutinod?

Minden egyes hajmosáskor használok a sampon mellett balzsamot is, és hetente kétszer hajpakolást. Az egyik kedvencem pedig a hajvégápoló olaj, amivel puhává és fényessé varázsolhatom hajvégem. Frizurám a fotózásokon és forgatásokon is kiemelt figyelmet kap, hiszen az outfit-jeim szerves részét képezi a hajam.

A Nagy Viviennel készített telejes interjút a Színezd újra! weboldalán olvashatjátok!

Amennyibe a BlondMe hajápoló termékekkel ismerkednétek meg jobban, kattintsatok IDE!