Az 1940-es évek elején robbant be a kifutókra ez a kissé bozontos, ugyanakkor nagyon is tudatosan formázott, felül rövid és tépett, alul hosszabb és vasalt, akkoriban forradakminak számító frizura. Ha igazán trendben akarsz lenni, 2017-ben is bevállalod!

A tekintet a fontos - a hajad lehet kicsit elhanyagoltabb, az sem baj, ha zsírosodik, ha jó a sminked, és van egy szuperszexi Rambo-hajpántod!

A két fonott copf sose megy ki a divatból - csak egy kicsit kócosabb, egy kissé extrémebb, mint annak idején. Legjobb, ha a már kész hakszálkafonott hajadat átlazítod az ujjaiffal és végigfutod hajszárítóval.

Ezt a méhkasfrizurát még maga az isteni Brigitte Bardot is megirigyelné - merj a '60-as éveket idéző tupírka lenni, és trendibb leszel, mint Anna Sui a kifutón.

A több ez esetbe jobb is - minél virágosabb, csipkésebb és szalagosabb, annál trendibb, no és persze romantikusabb.

A frufrus bubi is újra divat, befelé szárítva, kissé bilire nyírva - ahogy a 70-es években vágta a mamánk...

Az extrémet mostanában sportosnak hívják - ha rövid, ha feláll, ha körbe-előre fonott, az a vagány és sportros kategória.

Ez a hajtogatott, csatokkal rögzített feltűzés félút a konty felé - elegáns, egyszerű és látványos egszerre. A csat a lényeg, nem a haj!

Írtunk már róla idén, hogy a zsíros látszatú haj most először nem ciki, hanem cuki, vagyis igazán divatos. Ha elég merész vagy, annyit kensz zseléből a hajdra, hogy ne lehessen eldönteni, vizes vagy csatakzsíros.

Azt hiszed, sehogyan sem áll a hajd, vékony szálú, és amikor reggel felkelsz, olyan, mint a zsénakazal? Ne tégy vele semmit, vagy inkább borzold még egy picit - New York-ban kifutóra illenél!