Hogyan vásároljunk

Hogyan vásároljunk és mire figyeljen vásárláskor?

  • Olvassa el Webáruházunk ismertetőit a kiszállítási és a fizetés feltételeit, hiszen ezen ismertetőkben írtak garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

 

A vásárlás menete:

Kérjük, nézze meg az oldal tetején található termékajánlót, ha ott nem talál kedvérevalót, de ismeri a termék pontos nevét, akkor azt beírhatja az oldal tetején lévő keresőbet, vagy választhat az alatta található kategóriákból és segítségként használhatja a baloldali szűrőket.

Miután kiválasztotta a terméket, határozza meg a kívánt mennyiséget, majd kattintson a Kosárra. Ezzel a kiválasztott termék vagy termékek bekerülnek a bevásárlókosarába. Amennyiben még más termékeket is szeretne vásárolni, a folyamatot ismételje meg, míg az összes megvásárlandó terméket be nem rakta a kosarába. Minden egyes termék megvásárlásánál a program felajánlja Önnek, hogy folytatni szeretné a vásárlást, vagy inkább ellenőrizné a kosara tartalmát.

Ha a kosár tartalmának megtekintése gombra kattint, a program megmutatja Önnek bevásárlókosarának aktuális tartalmát. Ekkor még változtathat a termékeken, vagy azok mennyiségén. Amennyiben elégedett a bevásárlókosara tartalmával, és már nem szeretne több terméket vásárolni, kérjük, kattintson a tovább a kasszához gombra.

Ezen az oldalon ha Ön korábban még nem regisztrált, most megteheti, vagy ha úgy dönt, hogy nem szeretne regisztrálni, akkor anélkül is, csak az email címe megadása után folytathatja a vásárlás folyamatát. A regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál ismételten megadni az adatokat, Megrendelő megnézheti korábbi rendeléseit, követni tudja az aktuális megrendelése státuszát, és további kényelmi szolgáltatásokat is élvezhet (pl., egyedi tartalom), továbbá a regisztrációkor megadott e-mail címére hírlevél feliratkozás alapján elküldjük az aktuális akcióinkat, híreinket tartalmazó hírlevelünket.

Amennyiben Ön új felhasználó, és csak a mail címének megadásával szeretne vásárolni, kérjük, olvassa el a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot. Az ÁSZF, valamint annak részét képező Szállítási Szerződés és Adatkezelési Szabályzat Megrendelő általi elfogadása nélkül nem lehet megrendelést leadni.

Amennyiben nem regisztrált, és megadta az email címét és elfogadta az ÁSZF-et és az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat nyomja meg a regisztráció nélkül vásárolok gombot. Ha most regisztrál és elfogadta az ÁSZF-et és az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat nyomja meg a regisztrálok gombot. Amennyiben már korábban regisztrált oldalunkon, és most megadta a mail címét és a kódját, nyomja meg a bejelentkezés gombot.

Ezen az oldalon a szállítási és a választható fizetési módokról tájékoztatjuk. Kérjük, válassza ki az ön számára legkényelmesebb fizetési módot.

Jelenleg mindössze egy szállítási mód közül választhat, hiszen cégünk a MPL futárcéggel szállítja házhoz a hozzá beérkező rendeléseket. Szolgáltató a Megrendelői minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében, amennyiben a weboldalon feltüntetett értékhatár felett vásárol, ingyenesen szállítja ki a megrendelését, amit a program ezen pontban automatikusan kiválaszt, amennyiben ezen összeghatárt meghaladja a kosarába tett termékek összára. Amennyiben még nem érte el az ingyenes szállítás értékhatárát a „Kosár tartalma” gomba nyomva, vagy fölé helyezve az egeret a Honlap jelzi, hogy mennyit kell még vásárolnia, hogy ezt a határt elérje.

Ugyanezen oldalon kell kiválasztania, hogy milyen módon kívánja kiegyenlíteni a rendelése ellenértékét. Erre jelenleg három módon van lehetősége. Amennyiben banki úton előre szeretné elutalni a vásárlása ellenértékét, úgy válassza az „Előre utalás” verziót! Amennyiben bankkártyával szeretne kiegyenlíteni a végösszeget, úgy válassza a „Bankkártyás fizetés” fizetési módot, de amennyiben a csomagkézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni a végszámlát, úgy a válassza az „Utánvét” verziót. Utánvét esetén a csomagot kézbesítő MPL futárnál akár készpénzzel, akár a weboldalunkon feltüntetett bankkártyákkal is fizethet.

Az egyes fizetési módok részletes működéséről a „Fizetési feltételek” menüpontban olvashat

Ha kiválasztotta az Ön számára kedvező fizetési módot, kérjük, kattintson az adatok megadása gombra.

Az adatok megadása oldalon, amennyiben már regisztrált, úgy a Honlap feltölti a megadott adatokkal mind a „Számlázási adatok”, mind a „Szállítási adatok” egyes pontjait. Amennyiben valamely adat nem stimmelne, vagy eltérő Számlázási adatokra, vagy Szállítási címre kérné a megrendelését, itt megadni az aktuális adatokat. Amennyiben regisztráció nélkül vásárol, szintén itt adja meg, hogy milyen Számlázási névre és címre, illetve milyen szállítási névre és címre kéri a megrendelése postázását! A telefonszámát is minden esetben meg kell adnia, hiszen mind a Szolgáltató, mind a Futárcég, csak ezen keresztül tud Önnel kapcsolatba lépni, amennyiben ez valamilyen oknál fogva szükséges.

Amennyiben akár a Szolgáltatónak, akár a futárcégnek bármilyen üzenetet szeretne hagyni, úgy kérjük a „Megjegyzés” rovatban tegye ezt meg! Szintén a „Megjegyzés” rovatban kell megadnia azt is, hogy amennyiben az összeállított vásárlása alapján jogosult bármilyen kedvezményre, ajándékra, úgy a megadott és válaszható lehetőségek közül, melyiket szeretné igénybevenni!

Ha mindent kitöltött, kérjük kattintson a fizetés és rendelés véglegesítése gombra.

Ezen az oldalon ellenőrizheti a megrendelését, az Ön által megadott számlázási és szállítási adatokat és a Szolgáltatónak írt megjegyzéseit. Kérjük, minden esetben olvassa el az ÁVF-et, mely magába foglalja, mind az ÁSZF-t, mind a Fizetési feltételeket és a Szállítási feltételeket is. Kérjük, csak abban esetben jelölje ezt be és adja fel a megrendelését, amennyiben ezek mindegyikét elolvasta, a tartalmukkal egyetért és az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben ez megtörtént, kérjük kattintson a rendelés feladása gombra.

Abban az esetben, ha a bankkártyás fizetést választotta, most Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a tranzakciót a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével. Ezek után Önt visszairányítják a webáruház oldalára. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül

Ha Ön az előre utalást választotta, a rendszer automatikusan postázza Önnek a megadott mail címére az előlegbekérőt. Amennyiben azt is rendben találja, kérjük, utalja el a bankjából az előlegbekérőn lévő összeget. Az utaláskor kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel az előlegbekérőn található, a Díjbekérő felirat alatt található sorszámot. Az eredeti számlát a vásárolt termékekkel a csomagban fogja megkapni.

Amennyiben Ön korábban az utánvételes fizetést választotta, akkor egy visszaigazolást fog látni a rendelése pontos adataival és a megrendelés számával. Kérjük, ezt őrizze meg. A megrendelt termékek árát az MPL-es futárnál készpénzzel, vagy bankkártyával tudja kiegyenlíteni.