Felhasználó Belépés | Regisztráció Fodrászoknak Belépés | Regisztráció

Professzionális hajsampon - tényleg annyival jobb?

Ez a pár perces videó azt mutatja meg, mennyire kíméletesen bánik a festett hajjal a professzionális hajsampon, és hogyan tisztít egy átlagos drogériában kapható, akármilyen, szintén jó minőségű hajtisztító. A különbség magáért beszél. Kitaláljátok, melyik a professzionális termék?

Kipróbáltuk: tojásos, kókuszolajos hajpakolás a fényes, egészséges hajért

Első hallásra egy házilag készített hajpakolás, mely kókusz és olíva olajat is tartalmaz elég bizarrnak tűnhet - valahogy azt képzeli az ember, hogy majd alig tudja kimosni az olajat a csatak zsíros hajából, és akkor lehet akármennyire fényes, a macerától elmegy az ember kedve a házi pancsilástól. Ezt az olajos, tojásos hajpakolást magam is kipróbáltam, és tényleg lenyűgöző az eredmény. A lényeg, hogy száraz hajra kenjük heti egyszer, dunsztoljuk be egy 20 percre, majd alaposan mossuk meg!

Ilyen volt, ilyen lett - az extra rövid is átalakítható

Ha nem bírtál magaddal, és egy meggondolatlan pillanatban letoltad a hajadat 1 centisre, még akkor is van remény. Nézd meg, hogyan alakították át ezt a két lányt egy kis festéssel és igazítással. Bár, a végeredmény sem szokványos, de hát ízlések, és...

Frufruszárítás otthon

Bencze Máté fodrász-vlogger legújabb videósorozatában azt mutatja meg, hogyan szárítsd magad a frufrud, hogy egyrészt ne legyen bili, másrészt alkalomról alkalomra egy kicsit másképp nézzen ki. Vágás nélkül.

DIY hajklipsz tépőzárral

A recycling forradalomban a csináld magad!-kiegészítőkkel trendibb lehetsz, mint a kifutók modelljei - tudtad, hogy egy sima tépőzárral is készíthetsz csatszerű hajvirágokat? Picit fáj, amikor kiszeded, de a szépségért ennyi szenvedés bármikor megéri.

3 perces elegáns konty

Ezt a villámgyorsan és könnyen elkészíthető kontyot már húsvétra ajánljuk, mert a végeredmény olyan, mintha egy fonott kalács landolt volna a tarkódon. Addig meg, mármint húsvétig, lehet gyakorolni!

A frufru 100 éve - zömmel vágva, néhol szárítva, tűzve

Korábban már mutattunk videót a frufru 100 éves történetének, vagyis formájának alakulásáról, ám ez a mostani azt mutatja meg, hogyan vágasd a frufurd a 20-as, 30-as, 40-es, 90-es... stb. évek stílusában, hogy ma is trendi légy.

5 éjszakai frizuratipp a tökéletes reggelért

Nem szeretnél reggel sokat bíbelődni a hajaddal, viszont ébredés után azonnal frizurára vágysz? Nézd meg, milyen apró trükkökkel veheted rá a hajad, hogy alvás közben göndörödjön, formálódjon, frizurásodjon!

Trendi színek és formák 2017 tavaszára

Idén tavasszal szinte bárki találhat kedvére valót a z idényhajtrendek között. Az egészen extra vagányon át a természetességig megy a skála, ahol színben, fazonban és hosszúságban is előfordul minden. Melyik a te stílusod?

Így fonj hajat magadnak

Így fonj hajat magadnak

Egyre trendibbek a különféle hajfonások - már itt, a hellobellán is számtalan steb by step tippet adtunk fonásügyben, de többnyire olyanokat, melyekhez kölcsönkézre is szükség volt. Ebben a videóban ezúttal 12 különféle "fond magad"-tippet mutatunk.